Anti-cukiság

Unod már a cukiságot? Nem érted, hogy a nők miért mondják mindenre: "Jaj de cuki!" Csatlakozz, és állj ellen! Facebook group: http://www.facebook.com/group.php?gid=224228925091

Címkék

anti (4) buzi (1) cuki (3) cukiság (1) hónalj (1) közellenség (1) macska (1) nyúl (1) Címkefelhő

Friss topikok

  • SzépZoli: Ezt most ide jól beírom, hogy örülj! Erre valók a barátok. Bármilyen szar is a blogod, olvassuk! (2009.09.14. 12:40) Cukiság = cica ?
  • anticukisag: @Frank Morgan: tudod, ikerteso. No comment kicsi rigo. (2009.08.14. 18:12) Közellenség
  • anticukisag: @SzépZoli: Persze. Nem látod, annyira meg van rettenve, hogy arcára fagyott a mosoly. A nő meg gú... (2009.08.11. 15:20) Hónaljvakargatás
  • SzépZoli: Ebből is látszik, hogy a cukiság vallás. A macskatulajdonos hölgy pedig egy hittérítő. Csak kicsit... (2009.08.07. 08:32) Macskák és a nyulak erőltetett játszadozása
  • anticukisag: @Lugosi Dániel: az lehet! :) addig tartom a védvonalat, amíg bírom... (2009.08.06. 19:48) Első post

Cukiság = cica ?

2009.09.02. 23:40 anticukisag

Brékó, brékó, brékó. Igen, sajnos az elmúlt pár hét, illetve mondhatnám hónap a kihagyások időszaka volt. Elég sok minden történt, így kevésbé volt időm a bloggal foglalkozni. Na mind1.

Jöjjön akkor a mai förtelmes cukiság adagunk. Kedves barátom küldte a linket, hogy mégse haljon el ez a kurva szar blog, talán még hamvaiból feltámasztjuk Che utolsó erődítményét és megmentjük a hazai férfi társadalmat eme borzalomtól.

Íme a videó (előre szólok: 18+ a film):



Mi másról is lenne szó - hiszen a post címe is erről szól - megint egy macska. Basszus, ezt a filmet már úgy néztem, hogy a nyálam oldalt kifolyt a szám szélén, és közben azon gondolkoztam ki lehet az a hülye fasz, aki a kamera mögött áll? Aki kitalálja a film ötletét, aki direkt megkomponál egy művet és a nagyvilág elé tárja. Ez bizony pasi! Lehet látni a kezét, lehet hallani a hangját! Ez már megint azt jelenti, hogy egyre több férfi áll át a sötét oldalra!

Oké, tételezzük fel, hogy valaki direkt filmet csinál egy kismacska életéről, milyen vicces dolgokat is tud művelni. De ez a kurva film nem erről szól! A macska magától, hogy a faszba mászna bele egy amerikai típusú csukható postaládába? Sehogy! Tele van a film ilyen blőd jelenettel. 23:35 van, nincs korán, írom a postot a macsekről. Hát tudjátok mit? Ez még ennyit sem ér meg!

A film elején ez látható: "plz don't hate me..."
A nagy büdös rabok faszát nem utálunk Téged!

no comment. over and out.

ps.: a zene meg förtelmes

 

[UPDATED 1]

Most látom, hogy az index.hu főoldalán is kint volt a videó, remek...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anticukisag.blog.hu/api/trackback/id/tr141356635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzépZoli 2009.09.14. 12:40:55

Ezt most ide jól beírom, hogy örülj!
Erre valók a barátok. Bármilyen szar is a blogod, olvassuk!
süti beállítások módosítása