Anti-cukiság

Unod már a cukiságot? Nem érted, hogy a nők miért mondják mindenre: "Jaj de cuki!" Csatlakozz, és állj ellen! Facebook group: http://www.facebook.com/group.php?gid=224228925091

Címkék

anti (4) buzi (1) cuki (3) cukiság (1) hónalj (1) közellenség (1) macska (1) nyúl (1) Címkefelhő

Friss topikok

  • SzépZoli: Ezt most ide jól beírom, hogy örülj! Erre valók a barátok. Bármilyen szar is a blogod, olvassuk! (2009.09.14. 12:40) Cukiság = cica ?
  • anticukisag: @Frank Morgan: tudod, ikerteso. No comment kicsi rigo. (2009.08.14. 18:12) Közellenség
  • anticukisag: @SzépZoli: Persze. Nem látod, annyira meg van rettenve, hogy arcára fagyott a mosoly. A nő meg gú... (2009.08.11. 15:20) Hónaljvakargatás
  • SzépZoli: Ebből is látszik, hogy a cukiság vallás. A macskatulajdonos hölgy pedig egy hittérítő. Csak kicsit... (2009.08.07. 08:32) Macskák és a nyulak erőltetett játszadozása
  • anticukisag: @Lugosi Dániel: az lehet! :) addig tartom a védvonalat, amíg bírom... (2009.08.06. 19:48) Első post

Közellenség

2009.08.13. 19:39 anticukisag

Sziasztok!

Ismét jelentkezem. Minden hithű követőmtől elnézést kérek a kimaradásért. Mostanában picit el vagyok havazva. Ígérem a magyar Che méltó lesz hozzátok. (jó voltam Zotya? -azírószócsöve)

Mai napra egy különleges csemegét hoztam. Íme a történet:

Éppen beszélgetek egy kedves ismerősömmel msn-en - természetesen lány, ki más is lenne -, aki arról faggadt mi ez az anti-cukiság. Kérdeztem tőle, hogy elolvasta-e az első 1-2 postot, illetve a blog leírását. Válasz: nem. (előbb meg kellene nézni, aztán kérdezni, édes istenem....-azírószócsöve). Írtam neki, hogy a válasz benne van. Ezután külön kihangsúlyozta, hogy a saját szavaimmal kellene elmagyaráznom, mert ugye ő természetesen azt szeretné olvasni. Ok, lassan túl lendültünk ezen, mire megjegyzi, hogy van egy fiú ismerőse, aki nagyon durvákat tud írni. Először nem értettem, azt hittem arra gondol, hogy jó író, klasszul tud fogalmazni, metaforákat rittyent seperc alatt. Kezdtem irigykedni, bár sosem törtem írói babérokra. Aztán hirtelen ezt írja: "igaz, h látens buzi...". Na gondoltam témánál vagyunk, ebből érdekes infó lesz (nem, nem hajolok le a szappanért -azírószócsöve). Kiderült, hogy a csávó (jézusom milyen csávó bazdmeg, csávó, az bazd, csávó, kis picsa, szőrős picsa, izmos szőrős picsa, de lehet nem is izmos, na mind1 -azírószócsöve) ilyeneket ír:

- ajcsi

- csüszi

Akinek nem lenne teljesen tiszta: ajcsi = ajándék, csüszi = szia.

Csüszi? Most jut eszembe! Lehet, hogy valami sváb buzigyerek (Tschüss, német órát is tartok, remek -azírószócsöve).

Hát mondtam neki, hogy köszönöm szépen a lehetőséget, meglesz a napi post. Erre kérte, hogy ne tegyem fel, mert nagyon kellemetlen lenne a csávónak. "Ne rakd fel! Ugye nem rakod fel? Vagy majd csak hetek múlva!". Mondtam, sajnálom. Ennyi. Keményszívű vagyok. Persze jöt a zsarolás, stb, stb. De hát tudjátok...

Egy szó, mint száz, ez kurva gáz! Ha idáig fajul a dolog, hogy egy pasi ilyen, akkor mit tudunk tenni? Komolyan. Porosz módszer? Egy hét a sivatagban? Péklapáttal tarkón verni? (az bazdmeg, idézgessél csak a Valami Amerikából, hülye lopkodós -azírószócsöve). Nem srácok, ez már tényleg az első számú közellenség!

Mára ennyit. Remélem hamarosan ismét jelentkezem.

És ne feledjétek! Jelmondatunk: "A nőket azért még imádjuk, csak szokjanak le a cukiságról!"

4 komment

Címkék: cuki buzi anti közellenség

A bejegyzés trackback címe:

https://anticukisag.blog.hu/api/trackback/id/tr181307710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzépZoli 2009.08.14. 09:40:51

Köszönöm a magam és az emberiség nevében. Jó lesz.
Látod, most rátapintottál a lényegre. A cuki fiúk gázok igazán. Mert már homárokon kívül megjelent egy újabb kaszt. A metroszexuális. Sokáig azt hittem, hogy az a metroszexuális, aki a földalattin csinálja. De akár hiszed, akár nem, mást jelent.

A metroszexuális az úgy néz ki, mint homárok, de mégsem az. Na, ők a cukik igazán.

Természetesen semmi bajom a homárokkal. Több nő marad nekünk!!!

A másik: Kemény voltál a csajjal és publikáltál! Egy lázadó vagy, aki nem rendül meg, ha lát egy renault jelet! Ne feledd, értünk harcolsz!

Frank Morgan 2009.08.14. 17:44:38

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/11325/furgerokalabak/balazs-zeneszoveg.html

Ezt azért kapod, mert mú'tkor nem köszöntél a Wasabiban a szomszéd asztaltól, mikor a kolleganődet fűzögetted.

Nah bájcsi!

Frank Morgan 2009.08.14. 17:47:49

Amúgy a metrosz. témához: Krízis látta a Flyezrben, hogy egyik tinidizsiben a Gina fogyasztása tilos. Olyan öregek vagyunk, hogy ne tudjuk mi az??? Utánanéztünk, az az a bizonyos GHB nevű diszkódrog, amivel elkábítód pia mellett a csajt és magatehetetlen lesz. VISZONT: pia nélkül sprite-ba 5 csepp ebből a felnitisztítóból (!!!!!) és kész az eki. Hát nem csodálatos? Mehetsz is Tecktonik zenére csápolni. Erre meg azt mondta Krizis találóan: "fúúú öcsém de rég voltam annyira szétcsapva, hogy erre táncolni tudjak!" Hát ennyi:

www.youtube.com/watch?v=LYaZYmTwOxA
süti beállítások módosítása